Интериорно осветление

Студио GraFiks design предлага индивидуална разработка на концепции за интериорно осветление.

Осветлението в интериора  е  толкова важно, колкото  дизайна и материалите. Тези три компонента  са свързани неразделно. Качествените материали и обзавеждане се виждат в пълня им  вид,  само ако са достатъчно добре осветени и обратното - качествено осветление е необходимо, ако има качествени материали и дизайн  за показване.

Освен  върху  визуалното възприятие, некачественото осветлението  може да повлияе негативно и върху зрението  на човека,  което е още една причина да се  прецизира  добре. С отделяне на малко повече внимание върху осветлението може да се постигнат доста ефектни  и свежи интериорни решения,  които да  комуникират  с геометричните и цветови особености на дизайна в помещението.

Логистичното позициониране на  ключовете или командната апаратура  за осветлението е особено важно за постигане на ефективност и  функционалност на осветеното пространство. Качеството на осветлението определя  качественото възприемане  на  зрителните сцени.

Постигането на качествен проект за осветление  е свързан с цялостния проект на интериора и е необходимо да се съобрази предварително с цялостното обзавеждане  и оптимизацията на архитектурата.

Графикс предлага комплексни услуги в тази област. Осветление за дискотеки и заведения.