Осветление

Студио GraFiks Варна предлага индивидуална разработка на концепции за осветление, визyализиране и анимиране на осветление.

За съжаление на осветлението  не се обръща достатъчно  внимание, което е груба грешка. При неподходящо осветление колкото и труд и средства да сте вложили в интериора,  той не може да бъде възприет в пълния си  вид. Освен  върху  визуалното възприятие, некачественото осветлението  може да повлияе негативно и върху зрението,  което е още една причина да се  прецизира  по-добре. С отделяне на малко повече внимание върху осветлението може да се постигнат доста ефектни  и свежи интериорни решения,  които да  комуникират  с геометричните и цветови особености на дизайна в помещението. Логистичното позициониране на  ключовете или командната апаратура  за осветление е особено важно за постигане на ефективност и  функционалност на осветеното пространство.

Качеството на осветлението определя  качественото възприемане  на  зрителните сцени. Постигането на качествен проект за осветление  е свързан с цялостния проект на интериора и е необходимо да се съобрази предварително с цялостното обзавеждане  и оптимизацията на архитектурата.

GraFiks дизайн Варна предлага комплексни услуги в тази област.