услуги

Графикс дизайн предлага основно комплексни услуги в областта на архитектурата и дизайна, проектиране и изграждане на интериори и др.  Освен тази основна дейност, непрекъснато разширява вида на предлаганите услуги като съпътстващи дейности.

Моля, за пълна  информация, разгледайте сайта.

Графикс е специализирано студио за проектиране и изграждане  на интериорен дизайн и архитектура основно в град Варна и Бургас. Графикс Дизайн предлага цялостен дизайн и проектиране на: еднофамилни жилища, апартаменти, барове и дискотеки. Графикс Дизайн проектира и изгражда: медицински центрове и зъболекарски кабинети. Студио за дизайн и архитектура Графикс предлага цялостни услуги в проектиране, изграждане и преустройство на офиси на банки, търговски и производствени помещения.

Графикс разполага с квалифициран екип от специалисти  в областта на проектирането и изграждането на ОВК инсталации.

Студио GraFiks предлага и някой комплексни услуги в областта проектиране и изграждане на спортните и туристически съоръжения а така също и изработка на архитектурни макети.

GraFiks обхваща и широк кръг от услуги в областа на рисуваните фасади, широкоформатни рисунки и рекламни знаци по сгради или промишлени съоражения.