Повече за мен - интериорен дизайнер варна бургас

Здравейте!

Казвам се Георги Димитров. Живея и работя навсякъде, където се наложи, но главно в гр.Варна и Бургас . Основната ми цел е да предлагам цялостен дизайн, проектиране и изграждане с екип от  колеги, а така също и с външни специалисти, с които споделяме общи принципи в работата. Освен тази основна дейност се стремя непрекъснато да  разширявам  предлаганите от мен услуги в тази сфера, като съпътстващи дейности.  На практика след 2002 г. се занимавам основно с проектиране и изграждане на интериори и екстериори.

Ако искате да разгледате някои мои проекти натиснете тук

Образование:

Средно специално - ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО   ,,Художествена гимназия,,.

Висше -,, ТУ Варна,,специалност ,,ИНЖЕНЕРЕН ДИЗАЙН,,

По интересните дисциплини, които съм изучавал и специализирал, са :

Теория на композицията,  художествен дизайн,  ергономия и ергономично проектиранe,  ергономична и дизайнерска оценка, инженерна психология,  промишлено и дизайнерско проектиране,  инженерна графика,   промишлена графика, цветознание, естетика,  история на дизайна,  рисуване, моделиране,  формообразуване,  техника на приложните изкуства, графичен дизайн,  производствени технологии,   художествено леене на метали,  маркетинг и реклама,  компютърно моделиране, компютърна анимация,   репродукционни техники и технологии,  защита на интелектуалната собственост и др.

Професионално  развитие:

Общо взето съм се впускал в различни сфери на професионално развитие основно в областта на строителството и дизайна. В самото начало съм работил в областта на графичният дизайн, офсетовят печат и  ситопечат върху текстилни изделия. На по-късен  етап се насочих към  фасадна реклама, сухо строителство, изграждане на В и К и ЕЛ.инсталаци, а така също и довършителни работи в строителството и др. Успоредно със строителните дейности съм се занимавал постоянно със проектиране на интериори , екстериори и мебели. 

В практиката ми в почети всички видове основни строителни процеси ми  направи впечатление, че на практика между проектираното и това, което строителните специалисти изпълняват, винаги има разминаване. В някои случаи това се дължи на слабо звено в контрола, а в други - на неясноти по проекта, които работниците решават сами, без да имат необходимата квалификация за това и без да са запознати с крайния желан резултат. С практиката ми в строителството видях какви пропуски се допускат в проектирането, когато не е съобразено с реалностите, при които се извършват строителните дейности.

Разполагайки с пълната картина на процеса от проектиране до изграждане, имах възможността с практичен опит да изградя цялостен собствен подход и модел към този вид дейности. Всеки един момент от проектирането трябва да бъде погледнат през призмата на изпълнението, и то в най-малкия детайл. За мен целият процес от идеен проект до финалната декорация на един обект трябва да се координира от един специалист - дизайнер, който да има практичен опит във всички процеси. В противен случай се получава  сериозно отклонение от първоначалния идеен замисъл и натрупване на голямо количество грешки и несъответствия.

Използвайки услугите ми, със сигурност ще си спестите много скъпоструващи грешки и ценно време.

 

GraFiks – правим нещата такива, каквито трябва да бъдат!

Графикс | интериорен дизайн | Варна и Бургас. ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР