Офис мебели

Графикс Дизайн предлага индивидуални разработки на модулни мебели за офиси.

В обзавеждането и мебелите за офис  е важно те да са мобилни  и функционални. В динамиката на днешния свят  фирмите много често преструктурират бизнеса си, а така също и разпределението на персонала . Подредбата на мебелите в един офис днес няма да е същата след време. Именно това налага възможността за мобилност на мебелите и тяхната лесна трансформация в друга работна среда според нуждите .\

Основните възможности за офис мебели са готовите модулни системи на големите марки в тая област  или изработка на модулни системи от ПДЧ или други  материали, конкретно за дадения клиент. Първият вариант  излиза доста скъпо и не винаги готовите модули на големите марки  могат да удовлетворят всеки офис. Най-подходящ и икономически по- изгоден е  вариантът с разработка на индивидуални модулни системи точно според спецификата на работа и наличното пространство.Този вариант позволява по-добра оптимизация на работната среда, при което се взимат и проучват изискванията на всеки един служител и се имат предвид специфичните му изисквания от естеството на работа . Това не оскъпява продукта а го прецизира много по-добре .

За да се създаде добра работна среда, е необходим  интериорен проект  за изграждане  или преустройство на офиса. Не се колебайте да използвате услугите на дизайнер, за да създадете продуктивна работна среда в офиса ви.

Графикс Варна и Бургас е специализиран в проектирането и изработката на модулни офис мебели.