ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР ВАРНА БУРГАС

Здравейте!

Казвам се Георги Димитров и предлагам основно комплексни услуги в областта на дизайна, проектирането и изграждането на интериорен дизайн във Варна и Бургас.

Повече за мен може да научите като натиснете тук.

Ако искате да разгледате някой мои интериорни проекти натиснете тук.

 

Ако сте решили сами да се заемете с дизайна на вашето жилище или офис, но имате неясноти или спънки, не се колебайте да потърсите професионален съвет. С удоволствие бих споделил опита си с вас, за да решите възникналите въпроси и проблеми.

И все пак няма да пропусна да отбележа, че за един качествен интериор ви е необходим цялостен проект с последващ качествен контрол по изпълнението.

Повече за интериорният дизайн :

Графикс Дизайн предлага основно проектиране и изграждане на интериорен дизайн и разработка на цялостни концепции за обзавеждане на еднофамилни жилища, хотелски комплекси, заведения, барове и др. Стремим се да предлагаме на клиентите си най-практичните решения за изграждане на интериорен или екстериорен обект, като през цялото време на изпълнение се опитваме да запазим първоначално замисления дизайн (интериорен дизайн).

GraFiks се състои от екип от строителни инженери, архитекти, интериорен дизайнер, строители и др. По този начин предлагаме цялостно архитектурно и дизайнерско  проектиране и изграждане, като гарантираме липсата на каквито и да е разминавания в различните етапи и специалности на проектиране. При проектирането на концепцията за интериорен проект предвиждаме всички възможни непредвидени обстоятелства, които могат да възникнат при изграждането на самия дизайн по време на строителните дейности.

За реалното проектиране на изпълним интериорен проект е необходимо да се проектира от наш интериорен специалист-дизайнер, който е запознат с цялостното проектиране и изграждане на интериорен и екстериорен дизайн на всички етапи на работа  в строителството. За да се получи първоначално замислената концепция като краен резултат, е задължително по време на всички  процеси да има контрол от интериорен дизайнер.  Разработката на интериорен идеен проект може да бъде изцяло извършена  от дизайнер на GraFiks, който да предложи вариант, удовлетворяващ нуждите и изискванията на клиента. За клиентите, които държат да внесат своя почерк в интериора, най-подходящо е съвместното проектиране с дизайнер до получаване на желания интериорен ефект.

Използването на услугите на дизайнер стават все по-предпочитани, тъй като това позволява навременна и възможно най-добра оптимизация на функционалността на жилищното пространство. Най-важно е преди строително-ремонтните работи да се обърне детайлно внимание на възможностите за оптимизация на архитектурата и максимално добрата организация на функционалността на помещенията. Успоредно с този процес се обмисля интегрирането на  мебелите и се оформя концепцията за интериорен формат .

За съжаление все още от услугите на интериорен специалист-дизайнер се възползват главно само в по-големите градове като София, Варна, Бургас и др.

С използването на дизайнер ще избегнете и проблемите с несъответствието на електро - и В и К инсталациите, тъй като те са положени стандартно, без да е взет под внимание бъдещия интериорен вид  на имота .

Интериорният дизайнер изготвя 3D визуализации и триизмерен проект, чрез които клиентът придобива ясна визуална представа за крайния продукт – интериор.

От изготвената визуализация и презентация клиентът получава пълна нагледна представа ( цветова и геометрична) и може да прецизира функционалността на разпределението и обзавеждането преди строително-монтажните работи.

Геометричните показатели на интериорния  проект  позволяват  навременното съвместяване на осветлението и В и К комуникациите. Точното им предварително позициониране и симетриране спрямо последващите монтажи на мебелите и превръщането им  в интериорен акцент. За постигане на качествен и ефектен интериор е особено важно да се обърне внимание на интериорното осветление, тъй като именно чрез него интериорът става видим за възприятие. Качественото и луксозно интериорно осветление може да компенсира по-некачественото обзавеждане на интериора. В по- големите градове като София, Варна и Бургас, където доста имоти се предлагат единствено с цел отдаване под наем,  е особено подходящо и финансово изгодно да се повиши лукса на помещението с осветление, вместо със скъпи, луксозни мебели.

Разработката на най-правилния и подходящ интериорен концептуален модел е съвкупност от функционалност, разпределение и визия. Основната задача на един дизайнер е да улови по правилен начин изискванията и нуждите на клиента, за да пресъздаде на базата на своя опит възможно най-близкожеланата функционалност на помещенията, съобразно наличната архитектура. Подробната оптимизация на архитектурата позволява и осигуряване на  възможности за бъдещо реконструиране и преразпределение на помещенията, но с по-малко труд и средства, тъй като са предварително предвидени и заложени в изграждащият се в момента интериорен дизайн.