Декорация на интериори

Графикс Дизайн предлага индивидуална разработка и изпълнение на концепции за цялостна декорация на пространства.

При  проектиране и изграждане на интериори финалните щрихи се внасят с  декорацията – вази, картини, декоративни елементи и др., за които обаче трябва предварително да е добре помислено. Декорацията внася цветовия акцент  в интериора. За това е важно да бъде съобразена с цветовата гама на всичко останало в помещението. Много лесно  качествен интериор може да се съсипе с неподходящи акценти, както и обратното. Добре обмислената декорация в интериора позволява много лесна смяна на цветовата гама в помещението, без да се изразходват много средства.

С предварително проектиран интериор от този тип можете винаги по ваше желание да сменяте  цветови гами с различни комплекти за декорация, като променяте визията на помещението според вашето настроение. При подходяща оптимизация на архитектурата има възможност за вграждане на декоративните елементи в обзавеждането и архитектурата .

При декорация на екстериор нещата са по-фиксирани. Изработка на декоративни елементи, оптимизация на материали, фасадно осветление , рисунки и графити върху фасади.

Студио за дизайн Графикс в гр. Варна и Бургас  предлага цялостна декорация на интериори .